🍪 Pe acest website folosim cookies. Navigând în continuare îți dai acordul pentru utilizarea acestora. Mai multe despre cookies

Livrare și plată

Cum livrăm

♦ Prin curier Urgent Cargus / Bookurier - 18 lei

Timpul de procesare a unei comenzi este de 7-10 zile din momentul confirmării telefonice a comenzii. Livrarea se va face ulterior într-un interval de 24-48 de ore din momentul în care comanda a fost expediată.
Termenul aproximativ de livrare va fi comunicat în momentul confirmării telefonice a comenzii.

♦ Produsele Rekt.ro nu se pot ridica de la sediu ci se livrează exclusiv prin curier.

Comanda produselor din oferta Rekt.ro se realizează doar online, pe site. Rekt.ro nu deține un magazin fizic de desfacere sau depozit. Produsele sunt realizate la comandă și nu se regăsesc în stocuri. Operațiunile legate de livrarea sau returul produselor se efectuează doar prin curierat.
 

Cum plătești

♦ Plata la livrare

Poți plăti contravaloarea produselor în momentul în care ridici coletul de la poștă sau de la curier.

♦ Prin transfer bancar

În momentul în care finalizezi comanda vei primi pe e-mail instrucțiunile de plată, adică numărul nostru de cont în care poți apoi să depui contravaloarea produselor fie prin ordin de plată la sediul băncii sau prin internet banking. Comanda nu va fi procesată decât în momentul in care avem confirmarea plății.

În cazul în care un cumpărător are deja o comandă returnată şi doreşte să mai plaseze o comandă pe Rekt.ro, ne rezervăm dreptul de a solicita plata în avans, pentru a evita eventualele abuzuri.